Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Set Mani-Pedi


 

90.00 RON

YF-9080
in stoc
+

Freza cu acumulator pentru manichiura - pedichiura de uz casnic. Aceasta freza se remarca prin posibilitatea de utilizare fara conectare la priza, prin intermediul acumulatorului incorporat in maner.

Dispune de 8 capete interschimbabile, care va vor ajuta la realizarea unei manichiuri si pedichiuri de exceptie, in confortul propriei case.

Acum tratamentul calcaielor, indepartarea cuticulelor sau luciul perfect al unghiilor naturale pot fi obtinute fara efort chiar de dumneavoastra.

 

PACHETUL CONTINE:

 1. Maner cu acumulator reincarcabil pentru capetele de freza;
 2. 8 capete de freza, cu multiple intrebuintari;
 3. Adaptor la priza.

 

CUM SA REINCARCATI

 1. La prima utilizare a apartului fara alimentare de la priza, trebuie sa reincarcati unitatea timp de minimum 24 ore, pentru a va asigura ca bateriile sunt complet incarcate.
 2. Timpul normal de reincarcare este de  6 ore, pentru o reincarcare completa.
 3. Pentru a reincarca, plasati intrerupatorul pe “0” (pozitia off). Conectati unitatea la incarcator si inserati adaptorul in slotul destinat. Ledul care indica incarcarea aparatului se va aprinde. Deconectati incarcatorul inainte de a utiliza aparatul.

 

UTILIZAREA APARATULUI CU ADAPTOR

 1. Aparatul poate fi utilizat si cu ajutorul adaptorului (primit cu unitatea), atunci cand bateriile sunt goale. Nu utilizati alt adaptor decat cel din pachet.
 2. Conectati adaptorul la slotul destinat utilizarii directe de la priza.
 3. In cazul in care utilizati aparatul cu bateriile goale, trebuie sa asteptati 30 de secunde pentru ca aparatul sa ruleze la intreaga sa capacitate.

 

CUM SA UTILIZATI SETUL DUMNEAVOASTRA DE MANICHIURA SI PEDICHIURA

 1. Conectati adaptorul la slotul corespunzator, verificand intai daca voltajul inscris pe aparat corespunde cu cel al prizei la care va fi folosit.
 2. Acum, setul dumneavoastra de manichiura pedichiura este pregatit pentru a fi folosit.
 3. Alegeti unul dintre capetele aparatului si incepeti tratamentul.
 4. Pentru o mai buna performanta a aparatului, nu va udati picioarele inainte de tratament, ci dupa ce ati terminat.

IMPORTANT: Opriti din cand in cand tratamentul pentru a verifica rezultatele obtinute pana la momentul respectiv. Acest procedeu este recomanat persoanelor care sufera de diabet, deoarece pielea  lor poate fi mai sensibila.

 

SETUL DUMNEAVOASTRA DE MANICHIURA SI PEDICHIURA CONTINE ACCESORII INTERSCHIMBABILE

Pentru a conecta accesoriile la corpul principal impingeti-le in slotul destinat. Pentru a le inlatura, trageti din exterior.

 1. DISCURILE PENTRU FORMA (FIN SI DUR): 2 accesorii la alegere. Pilesc si dau forma pana si unghiilor groase si dure. Alegeti capatul care se potriveste cel mai bine duritatii unghiei dumneavoastra.
 2. DISCURILE PENTRU INDEPARTAREA PIELII MOARTE (FIN SI DUR) pentru tratamentul pielii dure de pe calcaie, degetele de la picioare sau alte portiuni ale corpului. Alegeti-l pe cel potrivit pielii dumneavoastra.
 3. CAPATUL ASCUTIT GROS pentru tratamentul si pilirea suprafetei unghiilor mari de la picioare.
 4. CAPATUL ASCUTIT SUBTIRE  pentru inlaturarea pielii moarte si tratarea unghiilor crescute in carne. Utilizati acest capat de la exterior spre interior.
 5. CAPATUL CONIC FIN pentru eliminarea pielii dure si bataturilor.
 6. DISCUL DE POLIZARE pentru margini fine si fara asperitati rezultate in urma pilirii si pentru polizarea suprafetei unghiei.
 7. CAPATUL PENTRU CUTICULE. Pentru ridicarea si indepartarea cuticulei.