Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Scafa Coafor – indispensabila in salonul tau!

19/08/2015
de catre John Doe

Scafa Coafor este un element indispensabil intr-un coafor care se respecta. PentruSaloane.ro va pune la dispozitie astfel de produse la un raport avantajos calitate-pret.

Orice scafa coafor pe care o oferim spre vanzare sunt profesionale si respecta cele mai ridicate standarde de calitate.

Alege o scafa coafor in functie de preferinte si necesitati. PentruSaloane. ro este alaturi de tine si iti ofera o gama diversificata de scafe pentru coafor si alte produse. Satisfactia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, tocmai de accea va prezentam si va furnizam cele mai bune produse.

Dispunem de scafe coafor de calitate, extrem de rezistente in timp si avantajoase din punct de vedere al preturilor.

Pentru ca salonul tau de infrumusetare sa atraga clientele, trebuie in principal sa le furnizezi servicii de calitate la preturi mici, folosind echipamente si ustensile performante, de ultima generatie. Desigur, nu trebuie sa uiti de ambientul in care primesti clientele. Acesta trebuie sa fie unul destins si primitor.

 

PentruSaloane.ro va recomanda Scafa Coafor INDA

 

Scafa coafor INDA este acel echipament care va facilita munca atunci cand vine vorba de spalarea parului. Cu ajutorul ei, vei face treaba eficient, iar clientul se va simti confortabil si rasfatat.

Scafa coafor INDA este disponibila atat pe culoarea rosie, cat si neagra, cu bazin negru, mobil.

Dispune de manere cromate ce sunt acoperite cu o husa detasabila, usor de curatat sau de inlocuit.

Piciorul unitatii de spalare este din fibra de sticla. Gura de vizitare se afla in spatele unitatii de spalare, sub bazin. Suportul de picioare este realizat din inox.

Structura, scaunul si spatarul sunt realizate din materiale durabile si foarte confortabile, din piele ecologica. Scafa coafor este un element indispensabil intr-un salon care ofera servicii de calitate.

Coaforul este acel loc in care majoritatea femeilor revin pentru a se rasfata si a se bucura de cateva momente de relaxare si atentie din partea unui personal amabil si competent.

Comanda acum cea mai vanduta Scafa Coafor pentru salonul tau de infrumusetare!

Tag-uri