Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Scaun Coafor

Uneori statul pe un scaun de coafor poate fi incomod. Tocmai de aceea noi va oferim produse profesionale, scaune coafor extrem de confortabile astfel incat clientii sa se simta relaxati.

Avem scaune coafor realizate din materiale rezistente si delicate care fac sederea ta din una lunga, in una placuta. Spatarul si perna unui scaun coafor sunt acoperite de piele artificiala, foarte usor de intretinut si foarte confortabila.

Magazinul nostru online va ofera produse si mobilier pentru saloane la cele mai bune preturi de pe piata! Alegeti dintre zecile de modele disponibile pe site, mobilierul de coafor cu un design si o culoare care sa se asorteze cu salonul dumneavoastra!

Coaforul este un loc frecventat, atat de femei, cat si de barbati. Cum sederea la salon poate fi una de lunga durata, salonul dvs. trebuie sa fie unul placut din punct de vedere al designului, cu un mobilier cu dubla functionalitate: sa se incadreze perfect in spatiul salonului si sa fie unul comod.

La Pentru Saloane gasiti o gama variata de mobilier si dotari profesionale pentru saloanele de infrumusetare, de la scaun coafor cu spatar sau fara, la scaune coafor cu suport de picioare. Toate modelele au pompa hidraulica si sunt reglabile pe inaltime si se pot roti.

Un profesionist stie ca scaunul de coafor este o piesa foarte importanta intr-un salon, iar comoditatea acestuia este motivul pentru care clientii aleg sa se intoarca la salon, sau asteapta cu nerabdare sa se ridice si sa plece.

Daca vreti sa va dotati salonul de infrumusetare, nu ezitati sa ne contactati. Alegeti scaune coafor de la pentrusaloane.ro pentru ca noi va oferim mobilier adecvat pentru orice tip de salon!

Pretul, modelul, designul si calitatea sunt la alegerea dumneavoastra. Totusi, trebuie sa tineti cont de faptul ca designul si calitatea produselor influenteaza decizia clientului de a reveni la salon.

Noi va garantam cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si rezistenta in timp la mobilierul pentru saloane!