Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Mobilier Saloane Infrumusetare

La pentrusaloane.ro gasiti Mobilier Coafor intr-o gama variata de forme si culori, de la scaune coafor si frizerie, la scafa coafor si pat cosmetica. Va oferim Mobilier Salon Infrumusetare, echipari profesionale pentru centrele de frumusete si aparatura pentru tratamentele corporale.

Venim in intampinarea dvs. cu solutia completa in vederea dotarii salonului de infrumusetare, garantand preturi de producatori. Rolul nostru este sa va punem la dispozitie mobilier pentru salonul de infrumusetare, de cea mai buna calitate.

Promovand ideea de calitate, am selectat special pentru dvs. producatorii de top din domeniul infrumusetarii pentru a va pune la dispozitie intreaga noastra oferta de mobilier coafor, aparatura, accesorii si consumabile pentru saloanele de infrumusetare. Practic, orice echipament profesional achizitionati de la new.pentrusaloane.ro, este o investitie sigura care se va amortize intr-un timp foarte scurt.

Produsele noastre de Mobilier Coafor si Mobilier Salon Infrumusetare se adreseaza in cea mai mare parte centrelor de infrumusetare: coafor, frizerie, nail art si tratamente corporale.

Astfel, pe site-ul nostru puteti gasi Mobilier Coafor de ultima generatie: scafa coafor cu un design modern, foarte practica pentru ca se poate integra cu usurinta in orice colt al salonului dvs., scaune profesionale de coafor si frizerie, dar si multe alte accesorii indispensabile intr-un salon de coafor.  

                                                                                                                                                            Afla mai mult despre Scaune Frizerie si Scaune Coafor

Tot ceea ce va doriti in materie de Mobilier Salon Infrumusetare, gasiti la noi! Stim cat de important este sa aveti un mobilier pentru coafor util si cu un design placut si modern, de aceea am decis sa selectam acele produse de calitate net superioara, accesibile din punct de vedere financiar si diversificate in functie de destinatia fiecaruia.

Fie ca aveti nevoie de mobilier coafor, mobilier pentru cosmetica sau manichiura, noi va punem la dispozitie o gama variata din care puteti alege!