Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Ultrasonic Profesional Luxury


 

1,350.00 RON

IM9106
in stoc
+

Dotare salon cu aparatul Ultrasonic Profesional Luxury.

Functii si teorie pentru aparatul Ultrasonic

Tehnologia ultrasonic a fost introdusa in domeniul frumusetii incepand cu anii 80 si a devenit foarte populara pentru aria extinsa de ingrijire si actiunea intensa de vindecare, precum si prin operarea extrem de simpla, ceea ce face ca acest aparat sa devina cel mai practic si polular instrument din industria de infrumusetare. O data cu dezvoltarea stiintei si tehnologiei, noua era a aparatelor ultrasonic profesionale a fost lansata pe piata. Aceasta tehnologie este foarte populara in randul clientilor, pentru calitatea, multifunctionalitatea si aspectul de lux al aparatelor.

 

 1. Functii mecanice: cu ajutorul a 300 vibratii mecanice pe secunda, acest aparat propaga vibratii in tot corpul, avand o functie speciala pentru masajul celulelor, care imbunatateste metabolismul celular si hraneste tesutul, conferind pielii un aspect sanatos si tonic.
 2. Functia de incalzire: functia de incalzire prin ultrasonic se realizeaza prin schimbarea functiei vaselor de sange si metabolismului, imbunatatirea circulatiei sangelui si incetinirea momentului de excitare a celulelor, ajutand la calmarea durerilor. De asemenea, poate relaxa nervii musculari.
 3. Functia chimica: undele ultrasonice pot stimula si mari ritmul metabolic. De asemenea, poate schimba valoarea ph-ului spre alcalin, si imbunatati absorbtia si efectul medicamentelor.

 

Functiile de infrumusetare ale ultrasonicului:

 1. Reduce aspectul trombului si inlatura roseata. Corecteaza capilarele sparte cu ajutorul pulsului supersonic asociat cu unguentul potrivit, inlaturand eruptiile rosiatice.
 2. Inlatura cicatricile si semnele: functia supersonic nu numai ca inlatura sangele uscat din interiorul pielii, dar imbunatateste si metabolismul si circulatia sangelui din zona cu probleme, atenuand cicatricile si semnele. Este de preferat utilizarea supersonicului cu unguentul potrivit, in mod normal 10 sedinte, cate un tratament la 2 zile.
 3. Elimina pigmentarea anormala a pielii: utilizand supersonicul asociat cu o crema traditionala pentru ingrijirea tenului, o crema grasa sau bogata in vitamina C, cu efecte benefice in inlaturarea pigmentarii. Efectele incep sa se vada dupa aproximativ 3 tratamente, iar pigmentul este inlaturat in totalitate in aproximativ 10 – 40 de sedinte.
 4. Elimina cicatricile si pigmentul hipodermic: supersonicul poate fi folosit si pentru inlaturarea membranei afectate a celulelor semnelor si cicatricilor si previne reformarea acestora, elimina pigmentarea si imbunatateste functiile metabolice ale celulelor afectate. Dupa 10 sedinte de tratament se recomanda o pauza de o saptamana pana la inceperea unei noi perioade de tratament.
 5. Inlatura ridurile mici si imbunatateste fermitatea pielii: utilizand mecanismul de masaj al supersonicului, pe de o parte reincarca membrana celulara si, pe de alta parte, imbunatateste circulatia snagelui si metabolismul celular. In acest fel ajuta la inlaturarea ridurilor fine si a semnelor lasate la nivelul epidermei de catre substantele dure.
 6. Inlatura pungile si ridurile din jurul ochilor: functia de masaj a supersonicului accelereaza circulatia limfatica si circulatia sangelui, descompune grasimile acumulate si imbunatateste absorbtia hipodermica, elimina retinerile de apa si grasimea acumulata si elimina cercurile si pungile din jurul ochilor. Masajul zonei ochilor se realizeaza cu atentie, in aceeasi directie. Atentie! Nu atingeti globul ocular in mod direct atunci cand lucrati zona superioara a ochiului.
 7. Vindecarea tumefactiei si cicatricilor: utilizand functia supersonic asociata cu un unguent masati zona afectata timp de aproximativ un minut pentru a evita formarea de cicatrici in timpul vindecarii.
 8. Vindecarea sclerozei si pielii ingrosate: utilizand supersonicul asociat cu glicerine, ceara lichida sau un alt lubrifiant, masati zona afectata pentru a imbunatati efectul tratamentului.
 9. Imbunatateste aspectul pielii: ultrasonicul inlatura semnele si imbunatateste conditia pielii.

 

Panou Control Ultrasonic Luxury

 

CONECTAREA ACCESORIILOR:

Conectarea Accesoriilor Aparat Profesional Ultrasonic