Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Aparat mesoterapie fara ace


 

3,080.00 RON

IB9090
in stoc
+

Dotare salon cu Aparat mesoterapie fara ace.

 

FUNCTII: Ultrasonic, Mesotherapie, Ciocan rece, Lifting

 Functiile mesoterapiei fara ace:

  • Eliminarea rapida a ridurilor
  • Eliminarea celulitei
  • Imbunatatirea circulatiei la nivelul pielii
  • Ajuta pielea sa aboarba substantele nutritive 

Tratamentul mesoterapeutic fara ace este un tratament sigur, eficace si non-invaziv care elimina cu succes nevoia de a folosi metodele traditionale de mesoterapie care folosesc ace. Foloseste electroporatia si electroosmosa pentru a hrani celulele aflate in adancime, ajuta la drenajul limfei, imbunatateste metabolismul si circulatia limfei si a sangelui. Astfel ridurile se estompeaza, pielea devine mai tanara, mai sanatoasa. Ajuta de asemenea la eliminarea celulitei, accelereaza eliminarea grasimilor si astfel rezulta si o scadere in greutate rapida. In ceea ce priveste ingrijirea pielii cu produse cosmetice, acest aparat imbunatateste absorbtia produselor acestea fiind absorbite mai rapid si mai in profunzime, eliminand astfel problema ramanerii acestor produse doar la nivelul epidermei, si astfel micsorand perioada de tratament.


Cum functioneaza?

Folosind tehnicile de Electroporatia si Electroosmosa fara ace, deschide cu usurinta aquaporinul (AQP), transportand nutrimentele necesare pielii, astfel incat rezolva
cele mai multe dintre problemele pielii, imbunatateste metabolismul si mentine pielea elastica si fina.
AQP - canalul principal al apei spre si dinspre celule.


Functii:

Eliminarea pistruilor si albirea pielii: deschide canalele celulare fara ranire, se absorb nutrimentele, participa in metabolismul celular, imbunatateste regenerarea celulara.
 
Eliminarea ridurilor: Hranirea pielii in profunzime reporneste creearea de noi celule si elimina ridurile inca din straturile inferioare ale pielii.
 
Tratamentul anti-acneic: Prin centura electrica transportoare de nutrienti se ijecteaza substantele de elimnare a acneei in profunzime eliminand acneea si astfel see impiedica reaparitia acneei si infectarea ranilor.

Agenti de hidratare (apa baza de machiaj): Asigura introducerea in profunzime a agentilor de hidratare asigurand o hidratare suficienta a celulelor prevenind astfel o serie de probleme specifice lipsei de apa a celulelor.

Model fara stand
Voltaj: AC 220V
Frecventa:  5
Putere: 60w
Dimensiuni:54*40*23cm
Greutate in cutie: 7.5kg