Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Decantor Ceara - 7 litri


 

880.00 RON

W-14-C
in stoc
+

Dotare salon cu Decantor Ceara 7 litri

Ghid de folosire al decantorului de ceara:
Legenda: (1), (2) - Recipiente de aluminiu (4), (7) - Leduri control pentru indicarea incalzirii (3), (8) - Rotite ajustare temperatura (5), (6) - Comutator oprit/pornit Ghid operational
1. Puneti ceara curata in recipientul de aluminiu (2), porniti comutatorul (6) si ajustati rotita de temperatura (8) la MAXIM. Indicatorul de incalzire (7) se va aprinde.
2. Cand toata ceara este topita, temperatura va ajunge la 80±5°C. Ajustati temperatura cu ajutorul rotitei (8) din vasul de aluminiu (2).
3. Daca doriti sa refolositi ceara, puneti ceara folosita in sita, iar aceasta sita trebuie asezata in recipientul de aluminiu (1). Porniti comutatorul (5) si ajustati rotita de temperatura (3) la MAXIM, astfel se va aprinde indicatorul de incalzire (4). Porniti si comutatorul (6) si ajustati rotita de temperatura (8) la jumatate, se va aprinde si indicatorul de temperatura (7). Cand ceara se va topi, recipientul de aluminiu (2) se va umple cu ceara din recipientul (1) iar temperatura maxima va ajunge la 90±5°C.
Parametrii de functionare Voltaj: 220V - 240V Hz Putere: 440W Dimensiune: 50x25x24cm Pachetul contine Corpul decantorului: 1 bucata; Capace recipiente: 2 bucati; Sita de filtrare: 1 bucata. In atentia dumneavoastra:
• Verificati inainte de folosire voltajul indicat in specificatii;
• Va rugam nu porniti decantorul fara a introduce ceara in recipiente;
• Va rugam sa verificati temperatura pe care o are ceara inainte de folosire, pentru a evita eventualele arsuri provocate clientilor;
• Dupa ce folositi decantorul, va rugam sa il deconectati de la sursa de curent;
• Mentineti decantorul curat atunci cand nu il folositi;