Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Cadita Detox Spa


 

890.00 RON

DTOX01
in stoc
+

Eficacitate vizibila din primele secunde de tratament! 

Pana nu demult, pentru o detoxifiere completa a organismului era nevoie sa urmezi o dieta drastica, care, de cele mai multe ori, ducea la infometare. Detoxifierea consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa insa, lucrurile sunt simple, placute si cu efect rapid.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului, care are la baza principiul tratamentului prin ioni. Acest aparat accelereaza detoxifierea naturala a organismului si ajuta la slabit.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparatul Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereti clientei sa strecoare picioarele in recipientul cu apa calduta cu solutie salina si sa se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute.

Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament cu Detox Spa!

Cum functioneaza?

In recipientul cu apa calduta este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, care creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Deoarece particulele de impuritati si toxine din organism sunt, la randul lor, incarcate pozitiv sau negativ, prin actiunea campului ionic din cadita Detox, acestea sunt atrase spre exteriorul corpului.

Chiar functioneaza?

Tratamentul cu aparatul de detoxifiere Detox Spa creste rezistenta la stres si ajuta la slabit. Detoxifierea organismului este vizibila cu ochiul liber: apa din recipient isi schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, daca se coloreaza in maro si negru, semnaleaza curatarea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate, culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin, portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua.