Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Aparat de microdermoabraziune 3 in 1


 

4,430.00 RON

IB6002
Momentan Indisponibil

Dotare salon cu Aparat microdermoabraziune 3 in 1
(9 capete diamantate, ultrasonic, ciocan rece-cald)

1. Microdermoabraziune,
2. Ultrasonic 1MHz
3. Ciocan rece-cald.

Functii:
Cu ajutorul acestui aparat se efectueaza un tratament exfoliant, se curata pilea si se indreapta ridurile. De asemenea este prevazut cu ultrasonic si ciocan rece-cald.
Exfolierea cu ajutorul capetelor diamantate se poate descrie ca fiind indepartarea celulelor imbatranite, capetele diamantate fiind unele speciale ce ajuta la indreptarea si estomparea ridurilor. De asemenea reprezinta un tratament benefic in tratarea micilor cicatrici ramase in urma ranilor, a varsatului de vant, etc... De asemenea ajuta la deschiderea porilor, stimuleaza circulatia la nivelul pielii, elimina pielea moarta de la nivelul superior al pielii si ajuta pielea sa ramana hidratata, tanara si cu un aspect foarte sanatos.
Pielea imbatranita si lipsita de stralucire beneficiaza de efectul anti-imbatranire cu ajutorul tehnicii de exfoliere. Ridurile sunt estompate si regenerarea celulara este stimulata. Cu ajutorul absorbtiei creeate de acest aparat se creeaza micro-drenaj care intareste pielea.
Pielea uscata si sensibila este revitalizata atunci cand celulele moarte sunt indepartate cu rezultate post-tratament ale produselor aplicate (masti faciale, creme, etc...) mai bune. Celulele pielii sunt deblocate si elasticitatea este restaurata.
Probleme pielii grase sunt eliminate cu succes. Porii sunt inchisi, textura pielii este refacuta si imperfectiunile reduse.

Caracteristicile aparatului:
Contine trei functii populare si la moda.
Suport de accesorii inclus.
Fiabilitate maxima.
Performante stabile.
Usurinta in folosire si un design placut.
Certificate CE .
Control al calitatii 100%.

Specificatii Tehnice:
Voltaj:AC220V
Frecventa: 50HZ~60HZ
Putere:100W
Dimensiuni: 51Cm×43Cm×27Cm
Greutate cutie:8.7kg