Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Combina drenaj limfatic + electrostimulator


Pretul vechi: 5,500.00 RON  

4,950.00 RON

Discount: 550.00 RON (10%)
IB8108C
in stoc
+

Dotare salon cu Combina drenaj limfatic + electrostimulator.

FUNCTII

Acest aparat a fost atent conceput,  in acord cu cercetarile din domeniul bionicii umane si combina functiile de rupere si dizolvare a celulelor de grasime, drenajul limfatic si terapia cu magneti pentru fermitatea pielii, toate in unul, utilizand mijloace de inalta tehnologie pentru masaj, electroterapie si preso-terapie pentru a obtine efecte semnificative.

Slabire

• Pulsul electric de joasa intensitate poate stimula musculatura, conferindu-i fermitate, si poate descompune mari cantitati de celule de grasime. Padurile electrice plasate corespunzator pot ajusta functiile interne ale organismului si pot reduce tesutul adipos in formare, prin accelerarea metabolismului.

• Razele infrarosii actioneaza direct pe structura celulelor de grasime, actiune ce genereaza o cantitate mare de energie calorica, accelereaza circulatia sangvina si limfatica, metabloismul si reactiile biochimice, scazand substantial numarul de celule adipoase.

• Presiunea din pungile cu aer este schimbata regulat, actiune care duce la dislocarea tesutului adipos si zdrobirea celulelor de grasime acumulate in corp.

Infrumusetarea Pielii si Corpului

In timp ce curentul bio-electric stimuleaza centrii nervosi de la nivelul pielii, tesutul lasat si imbatranit este vizibil reimprospatat.

 

Relaxare si Cresterea Imunitatii

Dupa actiunea curentului electric la nivelul corpului, circulatia sangelui va fi accelerata iar muschii vor fi relaxati.

Energia calorica generata de razele infrarosii relaxeaza, la randul sau, musculatura.

 

Accelerarea Actiunii Medicamentelor

Acest aparat stimuleaza absorbtia substantelor active din medicamente, ajutand la vindecarea organismului.

 

Alte Functii

Stimularea vindecarii, diminuarea inflamatiilor, mentinerea unei stari de bine si somnul linistit sunt doar cateva din multiplele beneficii ale acestui aparat.

Expert Drenaj Limfatic - Panou Control

Expert Drenaj Limfatic - Panou Control

Expert Drenaj Limfatic - Costum

Expert Drenaj Limfatic - Conectori Costum

Expert Drenaj Limfatic - Diagrama de Conectare a Sistemului de Presurizare

INSTRUCTIUNI DE OPERARE

1. Conectati cablul de electricitate.

2. Porniti aparatul.

3. Conectati costumul de slabit si padurile de electrostimulare la porturile de iesire din aparat. Pentru a va asigura ca functioneaza, priviti ecranul, acesta trebuie sa arate “0”.

4. Sunt doua metode de aplicare a costumului si padurilor: A) Plasati electrozii pe partile corpului de care clientul nu este multumit si aplicati costumul de slabit pe talie, brate si picioare. B) Infasurati folie si apoi aplicati costumul de slabit, iar, dupa 30 de minute, inlaturati folia si aplicati padurile de electrostimulare pe partile dorite.

5. Apasati butonul Power, de pe panoul de control.

6. Ajustati timpul: apasati butonul 10 de pe panoul de control pentru a ajusta timpul de lucru. Timpul de lucru minim este 1 minut, iar cel maxim 60 minute. In mod normal, timpul de lucru potrivit trebuie sa fie undeva intre 30 si 60 minute.

7. Ajustor Infrarosu: apasati butoanele 20 si 21 pentru a ajusta intensitatea razelor infrarosii. Sunt 8 nivele. In functie de cererea clientului apasati butonul “▼” sau “▲” pentru a selecta intensitatea dorita. Nota: Pentru ca tipul de piele difera de la client la client, nu alegeti o intensitate mare. Pentru a evita riscul de arsuri infasurati un prosop umed pe zona pe care aplicati costumul de slabit. Ledul rosu din dreptul Display-ului Lichid Crystal se aprinde sacadat pentru a arata ca aparatul functioneaza.

8. Ajustarea Detoxifierii prin Presiunea Aerului: sunt 3 metode de utilizare a presiunii aerului: A) Presurizare dinspre membre spre centru. B) Presurizare din centru catre membre. C) Presurizarea incepe in acelasi timp. Pentru fiecare din cele 3 moduri sunt 5 trepte de timp pentru tratament. Apasati butonul Start/Pauza pentru inceperea tratamentului.

9. Electrostimularea:

• Selectati Iesirea: pentru a selecta iesirea apasati butonul Start/Pauza corespunzator pozitiilor 12-16. In acest mod selectati iesirile rand pe rand sau combinati iesirile pe care doriti sa le utilizati. Daca doriti sa lucrati cu 5 iesiri in acelasi timp apasati Butonul 11.

• Ajustarea Frecventelor Joase: apasati Butonul 7 pentru a ajusta intensitatea frecventelor joase. Sunt 8 nivele de ajustare. Apasati butonul 8 pentru a selecta iesirea. Puteti selecta o singura iesire odata. Apasati butonul Start/Pauza pentru a incepe lucrul. Ajustati intensitatea apasand butonul “▼” sau “▲”.

• Ajustor pentru Modulul Wave: apasati butonul Start/Pauza pentru a porni aparatul. Apasati selectorul Manual/Automatic pentru a alege modul dorit de lucru, in functie de cerintele clientului. Pe modul Automatic ledul rosu se aprinde sacadat. Pe de alta parte, pe modul Manual aveti posibilitatea sa alegeti intre 5 programe de functionare:

A) Programul 1: frecvente de joasa intensitate cu efect asupra celulelor adipoase. Potrivit pentru orice zona a corpului, acest program reduce grasimea din celule si ajuta la slabit.

B) Programul 2: miscare pentru scaderea in greutate. Miscarea provoaca dislocarea grasimilor din straturile adanci ale tesutului, avand efect preponderent asupra acestui tip de tesut.

C) Programul 3: exercitiul muschilor pentru pierderea in greutate. Acest program este foarte eficace pentru grasimea “stup de albine”, avand efect de tonifiere.

D) Programul 4: valuri continue. Acest program este eficient pentru imbunatatirea circulatiei limfatice si reducerea grasimii din celulele adipoase. Ideal pentru blocajele aparute in circulatia limfatica cu efect vizibil de detoxifiere.

E) Programul 5: valuri pentru relaxarea muschilor si pentru imbunatatirea miscarii celulelor de grasime.

 

ATENTIE!!!

Urmatoarele persoane nu pot beneficia de acest tratament:

- Persoanele cu hemofilie;

- Persoenele cu Pacemaker;

- Persoanele cu boli de inima;

- Persoanele cu alergii la nivelul pielii sau tumori maligne;

- Persoanele cu febra mare;

- Femeile insarcinate.

 

TRATAMENTUL CU ACEST APARAT

1. Rugati clientul sa faca un dus.

2. Masurati greutatea si tineti evidenta acesteia.

3. Masati pentru 15 – 20 minute. (efectele tratamentului de descompunere a grasimii vor fi mult mai vizibile daca sunt precedate de un masaj).

4. Aplicati un masaj cu ajutorul pernelor presurizate pentru 15 – 30 minute.

- Infasurati zonele care urmeaza a fi tratate cu folie, apoi aplicati costumul de slabit si rugati clientul sa se aseze pe pat.

- Porniti aparatul apasand butonul Power.(Priviti diagrama panoului de comanda).

- Opriti functiile de electrostimulare si incalzire cu infrarosu (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitiile 6, 21).

- Apasati butonul Start/Stop al iesirii.(Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitia 11).

- Ajustati presiunea aerului: modul si timpul, in functie de preferintele clientului. (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitiile 17, 18, 19, 20, 24).

5. Utilizati incalzirea cu infrarosu pentru 20 – 30 minute.

- Infasurati clientrul cu ajutorul unui prosop umed pe partea corpului care urmeaza sa fie tratata. Apoi aplicati costumul pentru slabit si rugati clientul sa se aseze pe pat.

- Porniti aparatul apasand butonul Power.(Priviti diagrama panoului de comanda)

- Opriti functiile de electrostimulare si presiune a aerului (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitiile 6, 18).

- Apasati butonul Start/Stop al iesirii.(Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitia 11).

- Ajustati intensitatea incalzirii la 8, apoi, cand temperatura a ajuns la nivelul dorit, ajustati intensitatea la 5/6, pentru a mentine temperatura. (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitile 21, 22, 23).

 

1. Electrostimulare pentru 10 minute:

- Porniti aparatul apasand butonul Power. (Priviti diagrama panoului de comanda)

- Opriti functiile de incalzire cu infrarosu si presiune a aerului (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitiile 18, 21).

-  Apasati butonul Start/Stop al iesirii. (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitia 11).

- Alegeti portul de iesire dorit, apoi ajustati intensitatea cu ajutorul butonului. (Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitia 7).

- Functia are doua setari: manual si auto. Cand ledul rosu se aprinde intermitent inseamna ca functia este setata pe manual. Setarea manual dispune, de asemenea, de 5 module.(Priviti diagrama panoului de comanda, la pozitile 2, 3, 4)

- Pozitiile padurilor electrice sunt cele din imaginile de mai jos:

A) Pentru umeri si gat. Functii: imbunatateste circulatia sangelui in zona umerilor si gatului, ajuta la relaxare si slabit in aceste zone.

B) Pentru umeri si brate. Functii: imbunatateste circulatia sangelui in zona umerilor si bratelor si ajuta la slabit.

C) Pentru abdomen. Functii: imbunatateste circulatia sangelui in zona abdomenului si ajuta la slabit.

D) Pentru coapse. Functii: contracta musculatura in zona coapselor si ajuta la slabit.

2. Puteti alege intre cele 3 tipuri de tratamente: cu ajutorul presiunii aerului / incalzirii cu infrarosu / electrostimulare.

3. Dupa tratament, rugati clientul sa faca un dus.

Timpul maxim recomandat pentru tratamentul complet este 90 de minute.