Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Aparat de Microdermabraziune


 

1,450.00 RON

IB6000
in stoc
+

Dotare salon cu Aparat de microdermabraziune.

Dermabraziunea cu diamante – Principii

Microdermabraziunea este un proces de reinprospatare a pielii, care ajuta la repararea tenului si inlaturarea efectelor negative ale razelor solare si procesului de imbatranire. Chirurgia plastica utilizeaza un aparat asemanator cu un aparat de sablat foarte fin pentru a sulfa aer, cu ajutorului capatului din diamante, pe suprafata tenului, combinand abraziunea fina cu vacuum-ul (absorbtia), pentru indepartarea stratului mort de celule de la suprafata pielii. La fel ca si in cazul altor tehnici de intinerire a tenului, este posibil sa fie nevoie de mai mult de un tratament pentru reducerea sau eliminarea ridurilor fine sau pigmentarii nedorite a tenului.

Dermabraziunea cu diamante – Functii

Microdermabraziunea este un tratament eficient pentru reducerea ridurilor fine, ridurilor de expresie, pigmentatiei datorare varstei sau cicatricilor cauzate de acnee. Acest tratament stimuleaza productia celulelor de colagen, dovedindu-se a fi foarte popular printre procedurile cosmetice non-chirurgicale.

Folosit cu regularitate, acest sistem face minuni pentru toate tipurile de ten si poate fi folosit pe fata, gat, decolteu sau chiar pe tot corpul, pentru obtinerea unui aspect de netezire si vizibila intinerire a tenului. Rezultatele acestui tratament sunt vizibile imediat.

Dupa tratament, este recomandat sa curatati capetele din diamant utilizate cu ajutorul unei pensule inmuiate in apa si, ulterior, sa le introduceti intr-o solutie cu o concentratie de alcool de 75%, in care sa le lasati timp de 15 minute, dupa care sa le scoateti si sa le stergeti. Inainte de o noua utilizare sterilizati capetele cu ajtorul unui sterilizator UV.

Aparat de Microdermabraziune - Panou si accesorii

Aparat de Microdermabraziune - Asamblarea manerului

AVANTAJELE CAPETELOR CU DIAMANT

 1. Flexibile – se adapteaza la orice aparat de microdermabraziune utilizati, indiferent de marca. Usor de instalat, utilizat si depanat.
 2. Precizie – diferitele tipuri si forme ale capetelor si marimi ale cristalelor din diamant, care pot fi utilizate pe diferite parti ale corpului, chiar si in zona ochilor. Selectarea capatului potrivit, asociat cu vacuum-ul ajustabil, permite controlul abraziunii.
 • Micodermabraziunea intregului corp – inainte de inceperea tratamentelor pentru slabit, combaterea acneei, inlaturarea celulitei etc.
 • Zona ochilor – in special pentru inlaturarea ridurilor si tratarea acneei etc.
 • Cicatrici, linii fine, arsuri solare – ca ajutor pentru tratamentele principale.
 1. Durabilitate – capetele din diamant confera acestui aparat rezistenta si durabilitate in timp.
 2. Siguranta – prin eliminarea cristalelor din oxid de aluminiu, a fost eliminat riscul ca particule din capat sa ramana in piele. Nici pacientii nici tehnicienii nu mai sunt nevoiti sa inhaleze praf de oxid de aluminiu, iar camera de tratament ramane curata. Acest tratament non-invaziv al pielii poate fi completat intr-o perioada scurta de timp, fara ca pacientul sa sufere dureri. Acest tratament al pielii este ideal pentru persoanele grabite, care nu isi permit sa rupa din timpul alocat serviciului sau activitatilor sociale pentru a merge la salon.
 1. Rezultatele dupa procedura – cand stratul de tesut mort este indepartat si pielea este curatata si neteda, actiunea produselor pentru ingrijirea pielii este cu mult acelerata.
 2. Vindeca urmatoarele probleme:
  • Acne;
  • Pigmentatie;
  • Cicatrici;
  • Vergeturi;
  • Riduri.

 

Procedura

 1. Tratament cu aburi;
 2. Tratament microdermabraziv;
 3. Curatarea si spalarea fetei cu o lotiune cremoasa;
 4. Aplicarea unei masti pentru iluminare si hidratare;
 5. Esenta.

 

Masuri de siguranta in cazul tratamentului microdermabraziv

Precautii legate de alte produse utilizate

 1. Produsele cosmetice utilizate in acelasi timp cu acest aparat trebuie sa fie sigure si de calitate.
 2. Nu utilizati produse cosmetice care contin alcool, acizi sau substante alcaline.
 3. Este necesar sa folositi produse care contin colagen si produse de hidratare pentru protectia pielii.
 4. Dupa tratament, utilizati creme cu protectie UV zilnic.
 5. Utilizarea unui gel cu proprietati anti-iritatie si de diminuare a inflamatiei.

Atentie!

 1. Acest aparat este profesional si doar un cosmetician sau un doctor il poate utiliza.
 2. Persoanele cu probleme ale pielii nu pot folosi acest tratament.
 3. Persoanele care au expansiuni ale vaselor capilare nu pot urma acest tratament.
 4. Acest aparat nu trebuie lasat la indemana copiilor, a persoanelor cu capacitati fizice, psihice sau mentale reduse, lipsite de experienta sau cunostinte, exceptand cazul in care sunt supervizati sau instruiti cu privire la utilizarea acestui aparat de catre o persoana responsabila pentru siguranta lor.
 5. Copiii trebuie supravegheati, pentru a va asigura ca nu se joaca cu acest aparat.

 

Tratamentul Microdermabraziv cu Diamante

 1. Conectati aparatul la sursa de curent si porniti-l.
 2. Apasati butonul Power pentru a porni aparatul.
 3. Selectati capul cu diamant potrivit si conectati-l la aparat conform schitei din manual. Atentie! Nu uitati sa introduceti filtrul in capatul selectat.
 4. Ajustatea vacuum-ului – cu cat pielea este mai fina, cu atat trebuie sa folositi un vacuum cu putere mai mica. Cel mai mic nivel al vacuumului trebuie utilizat pentru zona ochilor.
 5. Apasati butonul pentru setarea timpului si potriviti-l pentru 15 minute.   
 6. Inainte de inceperea procedurii, trebuie sa testati vacuum-ul pe mana sau brat pentru a va face o idee generala despre cum actioneaza. Aveti grija sa nu lasati capatul cu diamant pentru mai mult de 15 secunde pe o zona. In caz contrar, presiunea ridicata poate provoca vanatai sau chiar sangerari. Pentru o piele normala, utilizati aparatul in linie dreapta, iar pentru piele sensibila urmati liniile aratate in imaginea (A).
 1. Dupa tratament, capatele trebuie curatate cu o pensula inmuiata in apa si apoi introduse intr-o solutie cu concentratie 75% alcool pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, scoateti capetele din solutie si stergeti-le pana sunt uscate. Inainte de urmatorul tratament, sterilizati capetele cu ajutorul unui sterilizator UV.

Nota:

 1. Daca simtiti ca vacuum-ul scade din intensitate, inseamna ca trebuie sa inlocuiti filtrul. Perioada de inlocuire a filtrelor variaza in funcie de grosimea pielii fiecarui client in parte, de diferitele zone ale corpului tratate etc. Dupa fiecare tratament se recomanda ca filtrele sa fie inlocuite.
 2. Verificati daca filtrele sunt pozitionate corect! Pentru aceasta puteti aplica lubrifiant sau vaselina pe partea metalica a surubului.
 3. Capetele de microdermabraziune au diferite marimi. Analizati cu atentie calitatea pielii de pe zona care urmeaza a fi tratata si, in mod general, utilizati, pentru inceput, un capat mai dur, mai apoi trecand la o abraziune mai fina.

Aparat de Microdermabraziune - Diagrama accesorii

Parametri Tehnici

Specificatii

Tensiune:      110 V □     220 V □    230 V □     240 V □

Frecventa:     50 – 60 Hz

Putere:          80 W

Dimensiuni:

 • Tipul pentru masa: 55 x 38 x 20 cm. Greutate: 6.5 kg.

 

Masuri de Siguranta

 1. Nu desfaceti aparatul si nu incercati sa il utilizati in alt mod decat cel prevazut de instructiuni. Toate lucrarile de reparatie trebuie executate de personal specializat.
 2. Nu asamblati sau operati acest echipament cand sunteti aproape de surse de apa sau daca mainile va sunt ude. Nu turnati lichide pe aparat!
 3. Scoateti aparatul din priza si contactati personalul care se ocupa de intretinere, in urmatoarele situatii:
  • Ati varsat lichide pe aparat;
  • Aparatul are un miros anormal, scoate fum sau face un zgomot neobisnuit;
  • Cablul este rupt;
  • Aparatul a cazut si s-a spart;
 4. Nu puneti nimic pe cabluri; nu plasati echipamentul in locuri intens circulate, unde este posibil ca cineva sa calce pe cabluri.
 5. Pentru siguranta dumneavoastra, scoateti cablul din priza dupa utilizarea aparatului.
 6. Nu introduceti elemente straine in mufa aparatului, in caz contrar aparatul poate lua foc. Daca un element strain a intrat in aparat, nu incercati sa il indepartati dumneavoastra! Contactati compania sau distribuitorul care va ofera garantia.
 7. Nu plasati aparatul pe un suport care nu sta fix, pentru a evita caderea si degradarea acestuia.