Pentru ca salonul tau merita ceva mai bun!

+0733025333 | office@pentrusaloane.ro

Alege PentruSaloane pentru a-ti utila salonul de infrumusetare

26/08/2015
de catre John Doe

Intr-un salon de infrumusetare care se respecta exista o serie de ustensile si aparatura pentru realizarea tuturor serviciilor. Instrumentele cu care se lucreaza trebuie sa fie profesionale, de calitate, sa reziste o perioada indelungata de timp, pentru a-i fi de ajutor angajatului, dar si pentru a face clientul multumit. Aceste dotari sunt menite sa asigure confortul si siguranta clientilor.

Un salon de infrumusetare trebuie sa fie mobilat si utilat cu tot ce trebuie, de scaun coafor la oglinzi, dulapuri pentru depozitare, fotolii de asteptare, scafe coafor, dar si aparatura cosmetica. Pentrusaloane.ro dispune de tot ce ai nevoie pentru a-ti utila salonul de infrumusetare.

 

Alege cel mai profesional Scaun Coafor

In cazul in care detii un coafor, trebuie sa fii constient ca un scaun coafor este la fel de important precum aparatura. Clientul/clienta trebuie sa se simta extrem de confortabil in timp ce hair-stylistul isi face datoria.

Scaunele de coafor sunt special concepute pentru a asigura confortul clientului, dar si al hair-stylistului, asigurand conditii optime de munca.

Pentrusaloane.ro  comercalizeaza scaun coafor, cu design inedit si rezistent, la preturi fara concurenta. Va punem la dispozitie o gama larga de scaune coafor de diferite materiale, forme si culori.

E bine de stiut ca un scaun coafor este o piesa extrem de importanta intr-un salon, iar comoditatea si confortul pe care il ofera este unul dintre motivele pentru care clientii aleg sa se intoarca la salonul dvs. Puteti alege produsele pe care vi le doriti sau care corespund cel mai bine cu imaginea salonului. Toate acestea pentru ca viitoarea dumneavoastra afacere sa se desfasoare intr-un cadru optim, pentru dumneavoastra ca si proprietar de salon si cat mai comfortabil pentru clientii dumneavoastra.

Un scaun coafor reprezinta o investitie care trebuie facuta o singura data, din acest motiv va garantam ca piesele de mobilier pentru salone pe care vi le punem la dispozitie sunt calitative si moderne.

Alege un Scaun Coafor modern, de calitate din gama noastra de produse pentru saloane.  Intra pe http://www.pentrusaloane.ro.

 

Tag-uri